Festvåning Stockholm Vasamuseet Djurgården

Vasamuseets Restaurang erbjuder två festvåningar i Stockholm, dels Festvåning Restaurangen som tar upp till 150 personer, och Festvåning Skeppshallen som tar upp till 800 sittande personer och upp till 2000 stående gäster.

Sedan museet öppnade 1990 har vi genomfört över 2500 lyckade kvällsevenemang och fester och kan därför erbjuda ett mycket tryggt och genomtänkt koncept med dina gästers upplevelse i fokus.

Festvåning Stockholm Djurgården

Festvåning Stockholm Skeppshalllen

Festvåning Stockholm Skeppshallen

Fest med en bordsdam du aldrig glömmer

När dagens sista besökare lämnat museet och Skeppshallen tystnat påbörjas förvandlingen av museet till en unik mötesplats och festvåning fylld av både historik och mystik som tar oss tillbaka till stormaktstiden och Vasas jungfruresa år 1628.

I den mäktiga skeppshallen kan du hålla både fest och middag för upp till 800 sittande och 2000 stående gäster. Inled kvällen med en drink och visning av skeppet med våra kunniga guider innan ni sätter er till bords under Vasas galjon. Med Vasa som bordsdam i skeppshallens storslagna miljö kan vi utlova en festkväll som dina gäster garanterat minns – länge.

Festvåning Stockholmn

Festvåning Stockholm Restaurangen

Intimt och ombonat med maritim miljö

En ombonad och trevlig festvåning med maritim miljö och kontakt med vattnet utanför med dess småbåtar, fyrskepp och isbrytare i blickfånget. En stor veranda med kvällssol över Djurgården, Skepps- och Kastellholmen bidrar till den stämningsfulla inramningen. I Festvåning Restaurangen kan ni vara från 20 – 180 sittande gäster.

KONTAKTA OSS FÖR FESTFÖRSLAG

Kontakta oss för rådgivning och förslag på festvåning, menyer och dryck. Vi utgår ifrån era önskemål och hjälper till att planera din fest i minsta detalj.

Ta kontakt med oss för att diskutera meny och genomförande! Du når oss på tel: 08-661 16 20 och e-post: restaurangen.vasa@smtm.se.

Läs mer om fest hos oss!

Här kan du läsa mer om festvåningarna hos oss på Vasamuseets Restaurang.

Läs mer: Fest i Skeppshallen

Läs mer: Fest i restaurangen