Bankett på Vasamuseet i Stockholm

Genom åren har vi huserat hundratals stora banketter i skepparen här på Vasamuseet. I Skeppssalen har vi plats för 800 sittande gäster och upp till 2000 stående. Den enastående bankettsalen i Vasamuseet är en hel upplevelse i sig och bidrar till att skapa en minnesvärd bankett för lång tid framöver.

Vi har stor vana vid att planera och arrangera banketter och event för många personer och har genom åren genomfört många stora banketter åt både svenska och utländska företag och organisationer.

Banketter med klassisk svensk mat

Med vår anknytning till det anrika och historiska Vasaskeppet är det enkelt och naturligt för oss att rikta in oss på den klassiska svenska maten till våra stora banketter. Den klassiska svenska maten är ett kulturarv vi vill förvalta och utveckla.

Vi arbetar med klassiska svenska råvaror och lagar allt från grunden enligt våra klassiska svenska metoder. Våra råvaror är närodlade och ekologiska i så stor utsträckning som möjligt. Det bidrar både till hållbarhet, känsla och smak.

Kontakta oss för förslag på bankett

Kontakta oss för rådgivning och förslag på menyer och dryck till din bankett. Vi utgår ifrån era önskemål och hjälper till att planera din tillställning i minsta detalj. Mer information hittar du här.

Ta kontakt med oss för att diskutera meny och genomförande! Du når oss på tel: 08-661 16 20 och e-post: info@vasamuseetsrestaurang.se

Bankett Stockholm