Middagsmenyer
Med vår anknytning till det anrika och historiska Vasaskeppet är det enkelt och naturligt för oss att fokusera på den klassiska svenska maten. Precis som Vasaskeppet är det också ett kulturarv vi vill förvalta och utveckla.
Vi arbetar med svenska råvaror och lagar allt från grunden enligt klassiska svenska metoder. Våra råvaror är närodlade i så stor utsträckning som möjligt.
Det bidrar både till känsla och smak.
Vi har tagit fram ett antal menyer för att underlätta valet av mat och inriktning. Kontakta oss för rådgivning och förslag på menyer och passande dryck.
Priser är exklusive moms. 25% på alkohol och 12% på meny/alkoholfritt.
Övrig information
För sällskap under 36 gäster debiterar vi en avgift på 8 000 kr.
Om ni vill hyra restaurangen för bar och dans efter middag i skeppshallen debiterar vi 8 000 kr. pga. att vi inte kan ta emot andra middagsgäster.
Efter kl. 24.00 debiterar vi 5 000 kr/timme vid middag i skeppshallen eller vid bar i restaurangen.
Om ni vill att vi sätter upp en eller flera barer i skeppshallen så tillkommer en kostnad på 5 000 kr./bar. Denna kostnad räknas av vid fakturering. Dvs om vi säljer för 3 000 kr. i en bar så debiterar vi 2 000 kr.
Definitivt antal gäster ska meddelas senast en månad innan arrangemanget och ligger till grund för debitering. Möjlighet finns att höja med 10% senast 2 veckor innan middagen.
Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergier eller är vegetarianer/veganer.
Detta ska beställas senast 2 veckor innan middagen.
Vi tar endast hänsyn till gäster med allergier och religiösa preferenser
samt vegetarianer och veganer.
Notera att våra servettringar tillhör Vasamuseets restaurang och lämnas då på plats efter avslutad middag. Om de lämnar lokalen
så debiterar vi 63 kr./ring inkl. moms
Alla priser ovan är exklusive 25% moms.
Alla priser kan ändras beroende på vad som händer i världen.
Reservation för eventuella ändringar.





