Catering – Klassisk Svensk mat

När du vill bjuda dina gäster på klassisk svensk mat i en upplevelse och måltid de aldrig glömmer – då ska du kontakta oss på Vasamuseets Restaurang. Vi hjälper dig med catering för alla typer av event; luncher, middagar, stora fester, små fester, bjudningar, företagsarrangemang, privata stunder, mottagningar både på lokal och ”hemma hos”. Vi tar ansvar för allt och ser till att du kan koncentrera dig på att ta hand om dina gäster.

Specialister på klassisk svensk mat

Med vår anknytning till det anrika och historiska Vasaskeppet är det enkelt och naturligt för oss att rikta in oss på att vara riktigt duktiga på den klassiska svenska maten. Det är något vi brunnit för sedan start och som vi ständigt strävar efter att bli bättre och bättre på. Den klassiska svenska maten har under de senaste 100 åren utvecklats explosionsartad genom några av våra förebilder som Cajsa Warg, Tore Wretman, Carl Butler, Karin Chädström och Werner Vögeli bland många andra. Det är ett kulturarv vi vill förvalta och utveckla.

Vi arbetar med klassiska svenska råvaror och lagar allt från grunden enligt våra klassiska svenska metoder. Våra råvaror är närodlade och ekologiska i så stor utsträckning som möjligt. Det bidrar både till känsla och smak.

Kontakta oss för cateringförslag

Kontakta oss för rådgivning och förslag på menyer och dryck. Vi utgår ifrån era önskemål och hjälper till att planera din tillställning i minsta detalj. Vi ser dessutom till att det är rent och snyggt när vi lämnar!

Ta kontakt med oss för att diskutera meny och genomförande! Du når oss på tel: 08-661 16 20 och e-post: restaurangen.vasa@smtm.se.

Catering klassisk svensk mat
Klassisk svensk mat 2