Påskmeny 19/4-22/4

Svartvinbärsinlagd sill med körvelgräddfil, tunt hyvlad schalottenlök, kavringskrutonger, färsk dill och smörgåskrasse.

Lammytterfilé med potatis- och jordsskockstimbal, grön sparris, ramslök och lammsky

Saffranspannacotta med björnbär, kanderad pistage och gröna blad

Midsommar 21/6-22/6

Lerpotta matjessill med bakat ägg.

Grillad kalvfilé med sista vita sparrisen, dragonsmör,  rödvinsky och potatisterrin.

Fläderpannacotta toppade med Hagagubbar

Kräftmeny 19/8-29/9

500 g svenska signalkräftor med Västerbottensost, kryddost, minikavring och baguette

Kalvfilé med smörstekta kantareller, oxmärgsky, knippemorötter  och små gulbetor

ELLER

Rödingfilé med kantareller, messmörsås, löjrom och fänkål.

Krusbärskräm med havre och mandelsmulor  samt vår gammeldags vaniljglass

För prisuppgift: kontakta oss via mejl; restaurangen.vasa@maritima.se