Styrmans Meny
Förrätter
Enbärssyltade kantareller med Kalixlöjrom, gräslökspulver, kavringkrutonger och gräddfil.
eller
Kalvtartar med inlagd lök, äppelcidersenap, pepparrot, friterad purjolök och rödbetschips.
*
Varmrätter
Ugnsrostad gös med säsongens kål serverad med en vittvin- och sojasås.
eller
Brynt Älgfilé med säsongens honungsglaserade rotsaker från Gotland serveras med en
portvinssås smaksatt med svarta vinbär.
*
Desserter
Lemon curd tartlette smaksatt med fänkål och gratinerad maräng.
eller
Chokladbavaroise med blåbärsparfait, kaksmulor och blåbärskompott.
Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar
med hjortronmarmelad och vindruvor. Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.
Skeppshallen 3 rätter: 820:-
Restaurangen 3 rätter: 663:-
2 rätter -44:-
12 % moms tillkommer på ovanstående priser.