Bufféförslag

Buffé 1

Rökt lammstek med smulad getost

Låg tempererad biff med oliver, kapris och massa god olivolja

Lättgravad ekologisk laxrygg med kummin och dillmajonnäs

Hamachi ( odlad ASC märkt tonfisk) med limekräm och ärtskott

Potatis och rotfrukter med Nobisdressing

Blandsallad med rostad paprika

Bröd

Smör

Färskost

Hummus

 

495:- exkl. 12 % moms

 

 

 

Buffé 2

Bakad hjortytterfilé med pepparrot och picklade granskott

Kall inkokt lax med citronmajonnäs

Himachi skivad ( Asc märkt odlad tonfisk) med sojamajonnäs

Avokadosallad med handskalade räkor.

Västerbotten cheesecake toppad med löjrom från Kalix

Potatis sallad med Dijonvinägrette

Rödbetssallad med getost och valnötter

Smör

Bröd

Färskost

 

695:- exklusive moms

Skaldjur:

 

Halv hummer

Krabba

Ostron

Rökta räkor

Färska Smögen räkor

Röding sashimi med dillmajonnäs och rostad kummin

skagenröra

Kallrökt lax

Majonnäs

Rhode Island

Aïoli

Schalottenlök och sherryvinäger

Baguetter

Kavring

Smör

Västerbottenost

Kryddost från Boxholm

 

1095:- exklusive moms

 

Övrigt

Vid beställningar med färre än 50 personer tillkommer en extra avgift på 4 800:-

Vid ändring av antal gäster, vänligen se avbokningsregler.

Antalet gäster måste konfirmeras senast 1 månad innan arrangemanget.

OBS! Vid middag i Vasamuseet tillkommer en lokalhyra, kontakta Vasamuseet för information; +46 (0) 8 519 548 70 / bokningen.vasa@smtm.se

12 % moms tillkommer på ovanstående pris.