Jobba hos oss

Vasamuseets Restaurang är belägen i Vasamuseet på Djurgården. Vi är en lunchrestaurang för museets gäster och är en förstklassig festvåningsarrangör för sittande middagar för upp till 800 personer invid skeppet eller stående mottagningar upp till 2000 personer. I restaurangen kan vi ta emot 180 sittande gäster till middag.

Vi jobbar mycket med svenska råvaror, ekologiskt och närodlat, så att det känns bra för oss alla. Vi lagar all mat från grunden. Allt från klassisk husmanskost till riktiga galamenyer.

Just nu söker vi sommarpersonal både i köket och som servicepersonal

Vi söker dig som är en lyhörd person och gillar att jobba med människor från alla världens hörn. Både vår personal och våra gäster är från flera världsdelar.

Du är ödmjuk och gillar när det är full fart. Under sommaren har vi högsäsong och har både kiosk, uteservering, restaurangen och köket som behöver personal.

Antingen kan du jobba hela sommarperioden från 1/5-30/9 eller så vill du jobba på timme.

Arbetstiden är förlagd till normal dagtid på veckodagar och helger samt kvällsarbete för vår festvåningsverksamhet.

Skicka brev och CV till VD Lotta Dracke på e-post: lotta@dracke.se eller till Köksmästare Niklas Erneberg/Restaurangchef Anders Cedermark på  restaurangen.vasa@maritima.se