Styrmans Meny

Förrätter 

Enbärssyltade kantareller med Kalixlöjrom, gräslökspulver, kavringkrutonger och gräddfil.

eller 

Kalvtartar med inlagd lök, äppelcidersenap, pepparrot, friterad purjolök och rödbetschips.

*

Varmrätter 

Ugnsrostad gös med säsongens kål serverad med en vittvin- och sojasås.

eller 

Brynt Älgfilé med säsongens honungsglaserade rotsaker från Gotland serveras med en

portvinssås smaksatt med svarta vinbär.

*

Desserter 

Lemon curd tartlette smaksatt med fänkål och gratinerad maräng.

eller 

Chokladbavaroise med blåbärsparfait, kaksmulor och blåbärskompott.

Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar

med hjortronmarmelad och vindruvor. Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.

Skeppshallen 3 rätter: 820:-

Restaurangen 3 rätter: 663:-

2 rätter -44:-

12 % moms tillkommer på ovanstående priser.