Styrmans meny

Förrätt;
Tartar på röding fiskad i Sollefteå med 63-gradigt ägg, fänkål- och dillsallad. Kavringsflarn
Pieropan Soave Classico 2017, Pieropan, Veneto, Italien, biodynamisk

Eller

Vildsvinsrilette med smak av apelsin serverad med en portvinsglaze,
lingongelé och rotfruktschips
Hunters Pinot Noir 2015, Wairau Valley, Nya Zeeland

Varmrätt;
Rosastekt ankbröst med confiterat anklår, portvinssås, puylinser, pak choi och apelsi
Hunters Pinot Noir 2015, Wairau Valley, Nya Zeeland

 

Dessert;
Vasas glasspinne på gräddfil med hjortrongelé, mörk choklad och pistagenötter

*Under maj till och med augusti ersätts ovanstående glasspinne av;

Vasas glasspinne smaksatt med smultron, apelsin och basilika doppad i smultronglaze.
Vit choklad och hallonsmulor

785 kr. exklusive moms

Dessa priser gäller för middag i Skeppshallen.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms.

2 rätter -44:-

Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar med hjortronmarmelad och vindruvor.
Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.

Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergener. Detta ska beställas senast 2 veckor innan middagen. Meny och antalet gäster ska konfirmeras 1 månad innan arrangemanget

Med reservation för eventuella ändringar och årgångsbyten

12 % moms tillkommer på ovanstående priser.