Matrosmeny

Förrätt;
Varmrökt lax, bakat ägg, rimmad gurka, forellrom, citron, salladslök och stekt kavring
Corvers Krauter Terra 50, 2017, Riesling, Rheingau, Tyskland, ekologisk

Eller

Rökt lammstek med murkelpuré, pepparpicklad endive, kapris, krispig ostronskivling och rivet ramslökssmör
Barbera d´Alba, Albino Rocca, Piemonte, 2017, Italien, ekologisk

Under april till och med juni så finns också;
Tysk vit sparris med forellrom, rostade hasselnötter, kallpressad rapsolja och finska örter
Pieropan Soave Classico 2017, Pieropan, Veneto, Italien, biodynamisk

Varmrätt;
Ångad torskrygg/hälleflundra/skreirygg (beroende på säsong) krokfångad i Norge.
Serveras med sötpotatispuré, handskalade räkor, hackat ägg, brynt smör och rostad mandel
Bourgogne Chardonnay, Domaine Au Pied du Mont Chauves, 2015, Frankrike

Eller

Ytterfilé av vildsvin jaga i Sörmland med puré på Granny Smithäpple,
rostade jordärtskockor, äppelsky och palsternackschips
Les Piliers de Maison Blanche, Montagne-Saint-Emilion, 2014, Frankrike

Dessert;
Mazarinbotten med äppelkompott, syrad grädde, äppelsorbet, rostad mandel och äppelchips
865 kr. exklusive moms

Dessa priser gäller för middag i Skeppshallen.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms.

2 rätter -44:-

Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar med hjortronmarmelad och vindruvor.
Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.

Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergener. Detta ska beställas senast 2 veckor innan middagen. Meny och antalet gäster ska konfirmeras 1 månad innan arrangemanget

Med reservation för eventuella ändringar och årgångsbyten

12 % moms tillkommer på ovanstående priser.