Matrosmeny

*Vinet under rätterna är vårt förslag och ingår inte i menypriset. Se vinlista för övriga alternativ

Notera att menypriserna är exklusive 12 % moms

Hela sällskapet äter samma meny förutom allergener/vegetarianer

Förrätt;

Under september t.o.m. mars;
Rostad morotssoppa med tryffel- och kycklingmousseline
Hunters Pinot Noir, Wairau Valley, Nya Zeeland

Under april t.o.m. augusti;
Nässelsoppa med bakat ägg och konfiterat kycklinglår
Hunter´s Sauvignon Blanc, Marlborough, Nya Zeeland

Under april till och med juni så finns också;
Tysk vit sparris med forellrom, rostade hasselnötter, kallpressad rapsolja och finska örter
Parducci Cabernet Sauvignon, Parducci Wine Cellars, Kalifornien

Varmrätt;

Under september till april;
Brässerad- och rödvinsmarinerad oxkind med rostade morötter,
morotspuré, rödvinssås och tryffel
Parducci Cabernet Sauvignon, Parducci Wine Cellars, Kalifornien

Under maj t.o.m. augusti;
Kalvkind med syrlig dillsås, knippmorötter och dillslungad färskpotatis
Cannonball Cabernet Sauvignon, Kalifornien

Dessert;

Pinne med Salmbärsglass serverad med salmbärssås, minimarshmallows
och krossade mandelflarn

750 kr. exklusive moms

Ovan priser gäller för middag i Skeppshallen.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms, 12 %. 2 rätter -44:-

Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergener. Detta ska beställas senast
2 veckor innan middagen. Meny och antalet gäster ska konfirmeras 1 månad innan arrangemanget.
Möjlighet finns att öka antalet med 10% senast 2 veckor innan eventet.

Vid beställningar med färre än 35 personer tillkommer en extra avgift på 4 800 SEK exkl. 25 % VAT.

Önskas bar och dans i restaurangen efter arrangemang i Skeppshallen debiteras en

lägsta avgift om 10 000: – inkl. moms (25 %). Summan av det som vi säljer dras av vid fakturering.

Med reservation för eventuella ändringar och årgångsbyten