Kaptensmiddag

Förrätt

Hummerstjärt med yuzumajonnäs, surdegskrutonger, finländska örter och blommor

Eller

Bakad rotselleri med syrade kantareller, rökt renröra, picklade lingon och rivet, torkat renkött från Tornedalen

Varmrätt

Gösfilé från Hjälmaren med svamp- och mandeltäcke, palsternackspuré, pak choi, forellrom och citronsås

Eller

Långsamt bakat högrev med rökt oxbringa, anklevermousse, små skogschampinjoner, pärllök, jordärtskockschips, rödvinssås och tryffelpuré

Dessert

Hyllning till Gotland; Saffranspannacotta med salmbärsparfait och rårörda salmbär

*Under juni till och med augusti ersätts Gotlandsdesserten av;
Färska jordgubbar i apelsinlag, gräddfilsglass och jordgubbssmulor

905 kr. exklusive moms

Dessa priser gäller för middag i Skeppshallen.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms.

2 rätter -44:-

Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar med hjortronmarmelad och vindruvor. Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.

12 % moms tillkommer på ovanstående priser.