Jungmans meny

Förrätt;
Skagenröra med löjrom, nybakad minikavring, riven pepparrot, citron och dill
Wreckage beer, vår ofiltrerade lager från Lidingö bryggeri/ Chablis 1:er Cru, Vau Ligneau, 2016, Frankrike

Eller

Jordärtskockssoppa med konfiterad ankrulle och bakad äggula från Gotland
Macon-Villages Vielles Vignes 2016, Vins Perrachon et Fils, Bourgogne, Frankrike

Varmrätt;
Bakad rödingfilé från Sollefteå med kantareller, sojabönor, musselsås, rabarber och gulbetor
Hofstätter Pinot Grigio 2017, J. Hofstätter, Alto Adige, Italien

Eller

Lammentrecôte med bakad purjolök, semibakade tomater,
fermenterad vitlök, olivhack och rödvinssås

“Le Palé”, Valpolicella Ripasso Superiore 2016, Veneto, Italien

 

Dessert;
Crème brûllée på karamelliserad banan med mörk choklad och hallon

760 kr. exklusive moms

Dessa priser gäller för middag i Skeppshallen.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms.

2 rätter -44:-

Komplettera gärna middagen med Vasas ekologiska svenska osttallrik från närbelägna gårdar med hjortronmarmelad och vindruvor.
Serveras med hembakat fruktbröd. 130:- per person.

För middag i Restaurangen; -107 kr. exklusive moms.

2 rätter -44:-

Hela sällskapet äter samma meny förutom de som har allergener. Detta ska beställas senast 2 veckor innan middagen. Meny och antalet gäster ska konfirmeras 1 månad innan arrangemanget

Med reservation för eventuella ändringar och årgångsbyten

12 % moms tillkommer på ovanstående priser