Cocktailmeny/Amuse Bouche

Sikrom från Junkö med prästostkräm, lök x 2 och kavringskrutong
Handskalade räkor med dillmajonnäs och citrongelé
Torsk marinerad i yuzu med körvel och rädisor
Rökt sikröra med pepparrot, kapris, dill och smörgåskrasse
Tartar på rökt lammstek med smulad getost och pumpafrön
Råbiff med riven, konfiterad äggula och kaprismajonnäs

Vegetariskt;
Algkaviar med prästostkräm, lök x 2 och kavringskrutong
Skogssvampkräm med syltad svamp, lingon och hasselnötter
Tomat- och rosmarin kompott med getost och pumpafrön

Rotfruktschips/nötblandning

Drycker
Casa Bianca Prosecco Brut, Venegazzù Veneto, Italy
Pol Roger Brut Réserve
Castellblanc Extra Brut, Spanien, ekologisk
Les Cardounettes Blanc, Frankrike, ekologisk
Les Cardounettes Rouge, Frankrike, ekologisk
Blended Whisky, Gin, Vodka
Whisky, Single Malt
Avec
Punsch
Snaps
Vasa´s egna ofiltrerade lager, Wreckage beer 33 cl.
Mellanöl, 33 cl.
Starköl, 50 cl.
Cider, 33 cl.
Lättöl/Ramlösa/Läsk 33 cl.
Mineralvatten, Stilla vatten, 80 cl.
Juice
Ekologiskt Kaffe/Te
Kanonkula alt. Tryffel