Välkommen till Vasamuseets Restaurang

Jobba hos oss

Vasamuseets Restaurang är belägen i Vasamuseet på Djurgården. Vi är en lunchrestaurang för museets gäster och en förstklassig festvåning för 800 sittande gäster alldeles invid skeppet och vid stående mottagningar upp till 2000 personer. I restaurangen kan vi ta emot 180 sittande gäster till middag.

Vi jobbar mycket med svenska råvaror, ekologiskt och närodlat, så att det känns bra för oss alla. Vi lagar mycket mat från grunden från klassisk husmanskost till galamenyer.

Just nu söker vi en Souschef kockar och servitörer/servitriser till Vasamuseets Restaurang

Vi söker dig som är en lyhörd person med minst 7 års erfarenhet (sous-chef) från kök med större organisation och festvåning. Du är skicklig på att leda och utveckla din personal och fördelar arbetsuppgifter i personalgruppen med förnuft och känsla.

Du är ödmjuk, och har en god känsla för bra råvaror, ekologiskt tänk samt kunskap om bakning.  Du ser helheten i verksamheten och jobbar nära vår köksmästare som ett viktigt bollplank. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är lösningsorienterad, engagerad och prestigelös.

·      Tjänsten är en heltidstjänst (100%) med tillsvidareanställning

·      Arbetstiden är förlagd till normal dagtid på veckodagar och helger, samt kvälls arbete för vår festvåningsverksamhet.

·      Tillträde 1 maj eller så snart som möjligt

·      Lön enligt överenskommelse

·      Sista ansökningsdag: 14 april 2016

Men som sagt, vi söker servitörer och kockar också.

Skicka brev och utförlig CV till VD Lotta Dracke på e-post: lotta@dracke.se eller tillköksmästare/Restaurangchef David Green/Anders Cedermark på  restaurangen.vasa@maritima.se