Välkommen till Vasamuseets Restaurang

Meny: Cocktail/Amuse Bouche

Cocktailmeny/Amuse Bouche

I strut;
Löjrom från Kalixl med Västerbottenskräm
Sikaforsröra (rökt ren med pepparrot, Philadelphiaost, gräslök)
Skagenröra med forellrom
Anklevermousse med päronchutney

************************

Lättrökt pilgrimsmussla med blomkålskräm och fänkålscrudité
Gravad lax och pepparrotskräm

Vegetariskt;
Rödbetor från Gotland med svensk getost och valnötter
Algkaviar med kräm på skogschampinjoner
Syltade kantareller med Sörmländsk ädel och pumpakärnor Tunnbrödscrisp med röra på Himmelsraftenost

 Rotfruktschips/nötblandning

 

Drycker

Loredan Gasparini Metodo Classico Brut
Bollinger Special Cuvée Brut
Castellblanc Extra Brut, Spanien, ekologisk
Les Cardounettes Blanc, Frankrike, ekologisk
Les Cardounettes Rouge, Frankrike, ekologisk
Blended Whisky, Gin, Vodka
Whisky, Single Malt
Avec
Fatlagrad Rom
Punsch
Snaps
Starköl 33/50 cl.
Mellanöl, 33 cl.
Lättöl/Ramlösa
Ramlösa, Stilla vatten, 80 cl.
Juice
Ekologiskt Kaffe
Kanonkula alt. Tryffel