Välkommen till Vasamuseets Restaurang

Meny: Buffétallrik

Buffétallrikar, Stående arrangemang

Fisk och Skaldjur; 
Skagenröra (räkor, dill, majonnäs, citron) toppad med löjrom från Kalix, Gummröra (matjessill från Norröna med äpple och ägg), Öjebyröra ( kräftstjärtar, Västerbottensost, kummin, dill och majonnäs), Kallrökt lax från Bexanders rökeri med pepparrotskräm. Västerbottensost och hjortronmarmelad.

Fisk, Skaldjur och Kött;
Skagenröra (räkor, dill, majonnäs, citron) toppad med löjrom från Kalix, Kallrökt lax från Bexanders rökeri med pepparrotskräm, Sikaforsröra (rökt renstek med pepparrot, gräslök, och crème fraiche)Rökt lammstek med getostkräm och skottsallad. Västerbottenost med hjortronmarmelad.

Vegetarisk;
Polentakaka med krasse & getostkräm, Algkaviar med syrad grädde och picklad rödlök, Smördegsbakelse med svensk pesto och fårost, Vasas vegetariska röra (morötter, äpple, stjälkselleri, majonnäs, dill och chili.

Till alla buffétallrikar serveras bröd, smör, färskost med örter och olivröra.

Vi kompletterar gärna med en buffé bestående av ett urval Svenska ekologiska gårdsostar till ett pris av 128:- per person.

Vid beställningar med färre än 50 personer tillkommer en extra avgift på 4 800:-

Vid ändring av antal gäster, vänligen se avbokningsregler.

Antalet gäster måste konfirmeras senast 1 månad innan arrangemanget.

OBS! Vid middag i Vasamuseet tillkommer en lokalhyra, kontakta Vasamuseet för

information; +46 (0) 8 519 548 70 / bokningen.vasa@maritima.se

12 % moms tillkommer på ovanstående priser.